Groothandel Sänger stelt als Cadeau van de Maand voor april zes Iron Claw Slim  II roofvishengels beschikbaar aan de lezers van Beet in Nederland en België.

 

LICHT & STRAK

Door de snelle, strakke actie zijn deze hengels ideaal voor het vissen met shads en ander kunstaas. De aanbeet wordt zeer direct doorgegeven door de gevoelige tip. Je hoeft dus geen aanbeet meer te missen! In de Iron Claw Slim Jim II serie vind je vier nieuwe hengels, het model dat beschikbaar gesteld wordt is 2,40 meter lang en heeft een werpvermogen van 12 tot 43 gram. De slechts 154 gram wegende hengel bestaat uit twee delen en is gebouwd op een 24T high modulus carbonblank. De blank is voorzien van een stabiliserende carbonstructuur, waardoor de hengel optimaal in balans is. Afgebouwd met de beste componenten, zoals K-type geleideogen met een SIC lijnvoering. De winkeladviesprijs van de Iron Claw Slim Jim II M240 ligt op € 109,95.

 

VANAF DE KANT

In de range vinden we nog een 270 cm lange uitvoering (M270) met hetzelfde werpvermogen van 12-43 gram. Perfect voor de visserij vanaf de kant op bijvoorbeeld rivieren met steenstort. Daarnaast zijn er nog twee zwaardere uitvoeringen van 240 en 270 cm met een werpvermogen van 24 tot 62 gram (H240 en H270). Voor als het hard stroomt en je zwaardere loodkoppen moet gebruiken of met groter/zwaarder kunstaas wilt vissen.

www.saenger-tts.de

[mailplusform formid=10381 /]

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.