Groothandel Arca geeft als Cadeau van de Maand voor augustus zes Trabucco Inspiron FD Carp Commercial feederhengels in de lengte van 3,10 meter weg aan de lezers van Beet in Nederland en België. De hengels, met een superdunne blank uit Super High Modulus CX-1 carbon met een werpvermogen tot 90 gram, zijn zeer geschikt voor het vissen met de methodfeeder of pelletfeeder op karpervijvers en commercials.

OP AFSTAND

De tweedelige hengels worden geleverd met drie, 60 cm lange feedertoppen in de uitvoeringen light, medium en heavy; de transportlengte is 1,54 meter. De gebruikte SIC Sea Guides geleideogen maken de hengels zeer geschikt voor het vissen met gevlochten lijnen. Ondanks de dunne blank beschikt de hengel met een snelle, medium poweractie over voldoende kracht om een method feeder over grote afstanden te werpen. De winkeladviesprijs van de Trabucco Inspiron FD Carp Commercial 310 is € 95.

UITGEBREIDE RANGE

Dezelfde hengel is ook beschikbaar in een lengte van 3,40 meter. Arca levert in de Trabucco Inspiron range verder ook een FD Method van 3,30 meter met een werpvermogen tot 90 gram, een FD Commercial Distance van 3,90 meter met een werpvermogen tot 90 gram, de FD Competition Still in 3,60 en 3,90 meter met een werpvermogen tot 75/90 gram en de FD Competition Multi die op lengtes van 3,30 en 3,60 meter gevist kan worden en een werpvermogen heeft tot 75 gram.
www.arca-bifa.com

[mailplusform formid=10381 /]

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.