Naam: Evoque Special Polder

Specificaties: Groothandel Arca geeft als Cadeau van de Maand in September acht Evoque Special Polder kunstaashengels weg aan de lezers van Beet in Nederland en België! Deze tweedelige hengels voor het vissen met de werpreel hebben een lengte van twee meter en een werpvermogen tot 65 gram.

De Evoque serie kunstaashengels is eerder dit jaar op de markt gebracht en bestaat in totaal uit acht een

– en tweedelige modellen. Ook van de Special Polder is een eendelige uitvoering beschikbaar. De specialistische Evoque roofvishengels zijn gebouwd op carbon blanks, ze zijn afgewerkt met een witte finish waarbij er boven de handgreep een deel geweven carbon aangebracht is. De meeste modellen hebben een trigger greep voor gebruik met een werpreel.

Naast de Special Polder uitvoeringen, vind je in de Arca hengelserie ook twee tweedelige Super Cast-Troller Trigger modellen van 2,40 en 2,70 meter met een werpvermogen van 120 gram, een eendelige Baitcaster Jerkbait van 1,90 meter die gewichten tot 60 gram aan kan, een eendelige Baitcaster Swimbait ban 2 meter met een werpvermogen tot 90 gram en twee tweedelige Super Cast-Troller hengels van 2,40 en 2,70 meter met een werpvermogen tot 120 gram.

De winkeladviesprijs van de Evoque Special Polder ligt op € 69,99

Website: www.arca-bifa.com

[mailplusform formid=10381 /]

 

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.