Deze nieuwe Quantum kunstaaslijn wordt op de markt gebracht met de slogan ‘Freak of Nature’. De bedrieglijk realistische silhouetten laten de roofvissen geen andere keuze dan om het kunstaas aan te vallen. De levensechte imitaties zijn moeilijk te onderscheiden van het natuurlijke voorbeeld, zoals de snoek inmiddels al ontdekt heeft…

BEDRIEGLIJK ECHT

De Freak of Nature familie bestaat uit drie verschillende imitaties van de belangrijkste prooivissen voor snoek, meerval, snoekbaars en baars. De zeelt is daarbij het kunstaas bij uitstek voor snoek en zeker ook meerval. De Swimbait Tench en Hybrid Tench zijn vervaardigd van uiterst taai maar zeer flexibel, zacht plastic. De imitaties zijn zo precies dat een controleur zou kunnen denken dat je aan het vissen bent met een levende aasvis… Ook de actie van het kunstaas in het water draagt hier zeker aan bij.

VOOR MONSTERS

De Swimbait is beschikbaar met interne gewichten, de Hybrid is uitgevoerd met een plastic duikschoep en is 2-delig. Beide imitaties zijn 23 cm lang, de Swimbait weegt 270 gram, de Hybrid 175 gram; het kunstaas is uitgevoerd met dreggen in een maat 1/0. Geen klein kunstaas, maar het ideale formaat voor monsters van groot water.

De Quantum Hybrid Tench en de Quantum Swimbait Tench zijn inmiddels leverbaar bij de hengelsportzaken die producten van Quantum verkopen, in de kleuren Green Tench, Real Tench, Ghost, Shiner en Firetiger. De winkeladviesprijs ligt op € 21,95 per stuk.

Kijk voor meer info op:http://www.zebco-europe.com

Als cadeau van deze maand geeft Zebco maar liefst 24 Quantum Hybrid Tench of Quantum Swimbait Tench weg. Winnen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet krijg jij er binnenkort eentje thuisgestuurd. Het codewoord vind je in de Beet van januari (pag. 39).

Jammer, deze winactie heb je gemist

Voortaan altijd als eerste op de hoogte blijven van onze Winacties?