Win een Arca Envy 200 molen t.w.v. € 49,95

Arca stelt als Cadeau van de Maand voor juli-augustus in totaal 12 Envy 200 werpmolens beschikbaar. Het betreft 6 exemplaren met de slipafstelling voorop en 6 met de afstelling achterop de molen. Met deze allround werpmolens kun je alle denkbare visserijen beoefenen Doe mee en win één van molens ter waarde van € 49,95!

 

We presenteren aan u een zeer nette en hoge kwaliteit allround werpmolen: de Arca Envy 200. De prachtige looks zijn gecombineerd met een professionele afwerking. Gemaakt van een oersterke graphite constructie, met maar liefts 7 kogellagers. De spoel is van licht en sterkt aluminium, en uiteraard voorzien van een lijnclip. Overigens wordt de molen met twee spoelen geleverd; ideaal om er één met nylon en de andere spoel met een gevlochten lijn op te spoelen. Op deze wijze kun je alle kanten op qua visserijen!

 

VOOR OF ACHTER?

Andere eigenschappen van de Envy 200: slinger met ergonomische soft handle knob, micro-metric stationary drag met groot bereik, oversized anti-twist lijnroller, rotor met perfecte balans, versterkte beugel, Hi-Speed overbrenging en een infinite anti-retour. Bij het FD (front drag) model zit de slipafstelling voorop; bij de RD (rear drag) bevindt de slipafstelling zich achterop. Tijdens de dril wil je soms deze net wat strakker of meer open zetten, met de keuze tussen het FD en RD model kun je kiezen wat je zelf fijner vindt. Kortom, een zeer net product en met een adviesprijs van € 49,95 hangt er straks een heel complete molen onder je hengel.

 

 

TECHNISCHE GEGEVENS

  • Eigen gewicht van 265 gram
  • Een overbrenging van 5.1:1
  • 7 kogellagers
  • Spoelcapaciteit 200 meter 20/00

 

VUL IN & WIN

Deze maand geeft Beet 12 Arca Envy 200 molens weg. Wil jij kans maken om één van deze molens te winnen?

  • Vul het “codewoord”voor cadeau van de maand in.
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.