Meer en meer vissers richten zich in de zomer volledig op de kantvisserij op de gevlekte gladde haai, maar voor veel vissers blijft het vangen van een echte haai voorlopig een jongensdroom. Maar die kan nu voor je uitkomen!

Dat er haaien zwemmen langs de Nederlandse kust is al lang geen geheim meer. De gevlekte gladde haai is helemaal ingeburgerd binnen de zoute visserij. Sterker nog: het lijkt wel of er ieder jaar meer en meer haaien onder de kant komen. Daarnaast stijgt de gemiddelde lengte ieder jaar, teken dat de gevlekte gladde haai een ‘blijvertje’ is. Haaien boven de meter zijn al lang geen uitzondering meer!

HAAIEN SPECIALIST

Wij van hengelsportmagazine BEET sturen je deze zomer een dag op pad met onze zoutwater specialist Martijn Dekkers van www.dutchfishingstuff.nl Hij heeft het vissen op haai in Nederland tot zijn favoriete visserij gemaakt. Martijn vist zowel vanaf de boot als vanaf de kant op gevlekte gladde haaien. Sinds een aantal jaar verzorgt Martijn ook workshops en heeft al bij menig vissers deze jongensdroom laten uitkomen.

haaivissen vanaf de kant

BEN JIJ DE GELUKKIGE?

Hoe maak je kans op het winnen van zo’n privé workshop die gevist zal worden vanaf de kant? Als abonnee van BEET óf ZEEHENGELSPORT heb je een streepje voor! Vul hieronder het formulier in en geef aan waarom je zo graag mee zou willen. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en emailadres in te vullen!

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE WORKSHOP?

Tijdens deze workshop gaan we met één of twee vissers richting het strand om daar gericht op haaien te gaan vissen. Er zal altijd bij laag water gevist worden en de workshop duurt ongeveer vijf uur. Natuurlijk krijg je voor we daadwerkelijk gaan vissen een goede uitleg over het vissen op haai. Ook krijg je meer informatie over het (aas)gedrag van de gevlekte gladde haai. Ze springen echt de kant niet op, maar wie op de juiste manier vist, maakt een prima kans om een echte Noordzee-haai te vangen!

  • Vangstgaranties kunnen we niet geven, maar wel een prima basis om zelf eens een haai te kunnen vangen!
  • Erg leuk aan deze visserij is dat er ook een goede kans gemaakt wordt op flinke zeebaarzen en botten!
  • Bij deze workshop zitten hengels, molens, onderlijnen, lood, klein materiaal en aas inbegrepen. Na afloop kunnen wij uw bijvangst (plat- en rondvis) schoonmaken!
  • Haaien en roggen worden altijd terug gezet!!
✌️WE HEBBEN TWEE WINNAARS✌️
Van harte gefeliciteerd Rick Teirlynck en Miranda Spierenburg
Jullie gaan met Martijn vissen op Haai, heel veel succes!

LEES OOK | Haai vissen vanaf de kant

DOE MEE EN WIN

Jammer, deze winactie is afgelopen.

Vanaf NU geen winactie meer missen?