De laatste fase van de opruimingen gaat in bij Wesdijk Hengelsport, voordat de zaak verhuist naar elders in Barendrecht. Voor vele topproducten betaal je nu een schijntje. Daar bovenop krijg je deze maand ook weer een kunstaasje cadeau bij voorradige bestellingen vanaf 69 euro. Check zeker even alle superdeals en ook even de laatste Titan hengels…

Daar bovenop krijg je deze maand ook weer een kunstaasje cadeau bij voorradige bestellingen vanaf 69 euro.

Verhuizing

Zo’n verhuizing gaat gepaard met het motto ‘Alles moet de winkel uit’, dus zit je voor een koopje eerste rang bij deze hengelsportzaak. Er zijn fraaie hardware materialen in de aanbieding, maar let vooral ook op de ‘5 voor de prijs van 4’ aanbiedingen, die gelden voor kunstaas. Voor hengels zijn er zeer interessante kelderprijzen…

Er zijn fraaie hardware materialen in de aanbieding, maar let vooral ook op de ‘5 voor de prijs van 4’ aanbiedingen, die gelden voor kunstaas.

Voor hengels zijn er zeer interessante kelderprijzen...

Laatste Titans

Voor de kritische materiaalfreaks legt Wesdijk de focus op de laatste Titan juweeltjes bij de hengels: er zijn namelijk nog enkele Titan hengels uit de beroemde HS serie in de aanbieding. Nog nooit waren ze zo goedkoop. HS Titan Jerk in twee types; een 95 Unispin en onder meer nog een Dropshot en een Spinhengel. Al deze Titans komen van een prijs van rond de 199,95 euro. Voorbeeld: de HS Titan Jerk twee types: voor 64,95 euro; de Unispin voor 69,95 euro en de Dropshot en Spin voor 99,95 euro.

Nog nooit waren ze zo goedkoop.

Webshop

Zoek je nog iets? Klik dan eerst even hier voor alle aanbiedingen op een rij. En denk eraan: de winkel gaat sluiten, dus kijk even op de website of de Facebookpagina voor openingstijden. De webshop blijft gewoon doordraaien!

Op de Facebookpagina vind je nog meer scherpe roofvisdeals. Klik hieronder op de afbeelding.

Hengelsport Wesdijk

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/eindelijk-voorjaar-kinderfeestjes-bij-wesdijk-gaan-van-start/
https://beet.nl/zeebaars-met-de-dobber-en-zagers/
https://beet.nl/dobberen-op-zeebaars/