Genoeg kandidaten elke keer om tot winnaar te worden uitgeroepen van de rubriek ‘In the Picture’, oftewel BEETlezers in de Spotlights. Maar er kan er maar één de winnaar zijn, en wie de BEET heeft gelezen die nu is uitgekomen, weet zijn naam: Mike Bernts!

De foto van de winnaar Mike Bernts. Wat een geweldige sfeer!

Onderstaand lees je het relaas van de foto van Mike.

VISSEN VANUIT EEN VLIEGTUIG

We ontvingen deze hele speciale foto van Mike Bernts. Normaal gesproken kiezen we een vangstfoto als winnaar, maar we vonden de sfeer op deze foto zo indrukwekkend dat Mike zich de terechte winnaar van deze ronde mag noemen. De mistige zonsopkomst, het bladstille water en vooral de reflectie van de wolken geven de foto bijna een hallucinerend effect! Mike: “Ik beleefde dit mooie moment op een zondagmorgen aan een uitmonding van de Maas in het Gelderse plaatsje Batenburg. Vissend met de  feeder verdwenen er aardig wat mooie vissen in het net. Vissend vanuit een vliegtuig, zo lijkt het. Sprookjesachtig, dat was het”.

======================================

Mike Bernts is deze editie de winnaar van de Hennie Kruidenier waardebon t.w.v. € 75. Veel vis- en vangplezier met deze schitterende prijs!

 =================================== 

Nog meer mooie

Er waren nog veel meer mooie inzendingen. Hieronder een viertal die we uit de ‘parade’ in BEET Magazine haalden.

foto Dirk Schonenberg.

Harm Roording.

Eldert Kooistra (links) en ‘Sylvester’ (rechts).

 

DOE MEE & WIN

Stuur je foto en verhaal in, maak kans op een plekje in je favoriete magazine en ding mee naar de Hennie Kruidenier voucher, met een waarde van € 75! Dit bedrag is te besteden in de winkel te Haaksbergen (Spoelsterstraat 45) of hun webwinkel: hengelsport-kruidenier.com

Zo doe je mee: ga naar www.beet.nl/in-the-picture en upload hier heel makkelijk je foto en verhaal.

Joey Pentland.