Het is elke keer weer een moeilijke keuze om een winnaar te trekken bij de rubriek ‘In the Picture’, oftewel BEETlezers in de spotlights. Maar er kan er helaas maar één de winnaar zijn, en wie de BEET heeft gelezen die nu is uitgekomen, weet zijn naam al…Gerrit Roest!

Onderstaand lees je het relaas van de vangst van een fraaie snoekbaars van Gerrit.

Bonusvis

Gerrit Roest: “Zondag 31 januari gaat al om 04:30 gaat de wekker. Snel er uit, want om 05:00 uur staat mijn vismaat Norman voor de deur. Plan van de dag is om lekker te struinen in de polder, maar onder weg er naartoe eerst proberen om een bonusvis te vangen in het donker. Aangekomen op de stek gaat er een shad van 15 cm met 7 gram loodkopje aan. Na een paar worpen krijg ik een zware dreun op de hengel, dit kan niet anders dan een buffel zijn! Als er vervolgens een kneiter van een snoekbaars boven komt, kan onze dag eigenlijk al niet meer stuk. Met 86 cm was het de bonus waar we op hadden gehoopt. Na wat foto’s zwemt ze weer netjes weg en klinkt een kreet van vreugde over het water. Hier doen we het voor!

Een buffel van 86 cm; de vreugdekreet galmde nog lang na…

Gerrit Roest is deze editie de winnaar van de Hennie Kruidenier waardebon t.w.v. € 75. Veel vis- en vangplezier met deze schitterende prijs!

 ================= 

DOE MEE & WIN

Stuur je foto en verhaal in, maak kans op een plekje in je favoriete magazine en ding mee naar de Hennie Kruidenier voucher, met een waarde van € 75! Dit bedrag is te besteden in de winkel te Haaksbergen (Spoelsterstraat 45) of hun webwinkel: hengelsport-kruidenier.com

Zo doe je mee: ga naar www.beet.nl/in-the-picture en upload hier heel makkelijk je foto en verhaal.

 ================== 

Deze prachtige voorn van Harry Oosterhof viel net buiten de prijzen.