De hoge nummers waren favoriet bij de loting. De lage nummers is het toch vaak lang wachten op een paar vissen. Als dat flinke spiegels zijn, kun je nog meedoen voor de eindprijzen.

 

 

Net na aanvang van de wedstrijd werd er al vis gevangen. De kleine f1 was goed los en met name op de hogere nummers als verwacht. Rudy Blik (13), Erwin van Asperen (11) en Michael Offermans gingen in het begin van de wedstrijd gelijk op. Op de voet gevolg door Andre Rademaker (10) en Reijer Kros (8) Reijer vinge geen f1 , maar als hij een vis ving was het een dikkere vis.

Nar het einde van de ochtend toe ging bij een aantal de beet eruit. Rudy ,Andre en Erwin bleven de f1’s door vangen met een enkele  karper erbij. Reijer Kros bleef af en toe een dike vis vangen. Aan het einde van de wedstrijd  was dan ook niet te voorspellen wie er gewonnen had.

Na de weging werd duidelijk dat de grotere vissen van Reijer Kros de winst vandaag veilig stelden. Met ruim 19 kilo wint hij vanaf steiger 8 en blijft daarbij Rudy Blik en Erwin van Asperen voor ( beide met 16, 775 kilo)  Andre Rademaker had in de middag nog een geode run met vis, maar kwam net te kort voor de 3 e plaats ( 16 kilo)

De volledige uitslag en de winnaars van vandaag: