Yamaha Marine breidt het assortiment uit met opblaasbare YAM boten met robuuste aluminium romp. Deze YAM opblaasboten hebben een zeer laag gewicht, zodat ze  minder pk’s nodig hebben om door het water te gaan en dus sneller accelereren en efficiënter met de brandstof omgaan – ook interessant voor instappende sportvissers. De YAM 350, 310 en 270 Taf modellen zijn verkrijgbaar via de dealers.

Een ideale tender, maar ook voor de kinderen, beginnende sportvissers en zelfs gevorderde sportvissers interessant.

Bergruimte en zitplaatsen

Yamaha heeft zeer robuuste rompen geproduceerd, die een geruststellende sterkte bieden, ideaal bij regelmatig aanmeren op het strand, het allerbelangrijkste werk van een veiligheidsboot en zorgen voor een lange levensduur van het vaartuig. De aluminium rompen bieden ook een voordelige stijfheid, waardoor de bestuurder zijn boot vol vertrouwen kan besturen in ruw water en geniet van de ultieme wendbaarheid. Voor een meer ontspannen ervaring is er een optionele zitbank en console beschikbaar op de Taf modellen. Terwijl de zitbank comfortabele zitplaatsen en voldoende opbergruimte eronder biedt, geeft de console extra bescherming en de optie voor een afstandsbediening en extra navigatie-elektronica indien nodig. Voor extra zitplaatsen en opbergruimte is er naast de console ook een beklede stoel beschikbaar, wat een veilige ervaring voor de bemanning creëert.

Veilige boot met robuuste aluminium romp.

YAM 350TAf

Deze stevige, betrouwbare modellen zijn een ideale gezinsboot voor weekendavonturen, maar ze dienen evengoed als grotere tenders. De stoelen kunnen worden geconfigureerd om aan uw doel en voorkeur te voldoen met een dwarszitoptie of een bank met opbergruimte voor al die ontdekkingsbenodigdheden. De handige en ruime opbergruimte op de boeg biedt voldoende ruimte voor het eenvoudig opbergen van een anker en alle uitrusting van uw gezin, terwijl de vlakke vloer het instappen en het eenvoudig laden van bagage vergemakkelijkt. De 350TAf is in totaal 350 cm lang en heeft een breedte van 160 cm. Het leeg-gewicht is een uiterst beheersbare 72 kg met een ruime capaciteit voor 4 volwassenen plus 1 kind: klik hier voor meer info.

Het strand opvaren en picknicken maar!

YAM 310TAf

De 310TAf is uw perfecte partner voor actie en avontuur en speelt gastheer voor uw recentste visexpeditie. Kies een zitbank met een console, een ideale plek om uw hengel aan bakboord op te bergen. Het ingebouwde opbergvak is een geweldige plek om de rest van uw uitrusting op te bergen. De motoropties omvatten de nieuwste Yamaha 20 pk met acculoze EFI. De 310TAf heeft een totale lengte van 307 cm en een breedte van 160 cm. Het leeg-gewicht is een zeer lichte 60 kg, zeker als u bedenkt dat de capaciteit zich uitstrekt tot 4 volwassenen en 1 kind: klik hier voor meer info.

Veiligheid voorop. 

Ook met console verkrijgbaar.

YAM 270TAf

De 270TAf is perfect in staat om allerlei rollen te vervullen, van een leuke maar functionele tender voor uw jacht tot een boot voor een klein gezin. De meest compacte boot in deze reeks, de 270TA, profiteert enorm van de stabiliteit en het zeebehoud van de aluminium romp, en hij is gemakkelijk op te bergen in een tendergarage of op het achterdek. De motoropties omvatten de fluisterstille Yamaha 8 pk of de lichtgewicht, maar krachtige 6 pk. Deze boot heeft een totale lengte van 265 cm en een breedte van 159 cm. Het leeg-gewicht is slechts 41,5 kg, waardoor hij zeer gemakkelijk buiten het water te hanteren is en hij biedt plaats aan 3 volwassenen en 1 kind, waardoor hij ideaal is als een kleine gezinsboot: klik hier voor meer info.

Vind hier Yamaha dealers in jouw regio!

En dat is nog niet alles, want  het merk brengt nog meer nieuwe modellen in de YAM Air range uit. Klik hier voor meer informatie.

Lichter en zuiniger…