Geliefd bij watersportrecreanten en sportvissers…

Na meer dan twintig jaar met betrouwbare prestaties in Europa heeft Yamaha zijn YAM serie van opblaasbare boten opnieuw verbeterd. De nieuwe designfilosofie is een eerbetoon aan de legendarische duurzaamheid waar Yamaha bekend om staat, en voegt tevens een fris, modern uiterlijk en een breed scala aan functies toe.

Dubbelwandig

De YAM range bestaat uit tenders, sport tenders, STi sports en RIB’s in vele uitvoeringen. Met de dubbelwandige opblaasbare bodem en veelzijdige gebruiksgemak is de YAM STi-serie een winnende combinatie van plezierige flexibiliteit en eersteklas duurzaamheid. De speciale opblaasbare kiel en V-romp geven de 310 STi-V uitstekende controle en stabiliteit bij het sturen. Deze STi’s zijn ook onder sportvissers populair.

YAM's in alle soorten en maten...

YAM’s in alle soorten en maten…

Profiteer van de 2020 prijzen bij de Yamaha portables bb-motoren...

Profiteer van de 2020 prijzen bij de Yamaha portables bb-motoren…

 

Portables

Yamaha levert natuurlijk ook de buitenboordmotoren bij dit alles, en in 2020 tegen nog betere prijzen (10% gemiddeld) voor haar portable range motoren van 2,5 tot 25 pk.  Ga je in 2020 voor gemak, betrouwbaarheid en comfort? Denk dan eens over de combinatie tussen een YAM en Yamaha motor! Bekijk de mogelijkheden op de website of kom kijken bij het uitgebreide dealernetwerk. Klik hier om naar de website te gaan.

Gebruiksgemak en duurzaamheid...

Gebruiksgemak en duurzaamheid…

 

 

Bekijk ook:
https://beet.nl/yamaha-marine-proefvaardag/
https://beet.nl/maak-kennis-met-de-nieuwste-generatie-f20-buitenboordmotor-van-yamaha/
https://beet.nl/het-programma-en-super-deal-van-de-hengelsport-en-botenbeurs-2019/