Met zijn nieuwe styling en power is de F300 uit de V6-serie van Yamaha een echte ‘nekdraaier’ die je na blijft kijken wanneer hij op het water voorbijkomt. Dat betreft niet alleen de looks en het heerlijke ingehouden grommen van de buitenboordmotor, maar ook de nieuwe specificaties onder de motorkap mogen er zijn.

 

Zorgeloos stekken afvaren en relaxed vissen!

 

Vriendschap

De F300 heeft hetzelfde DNA als het vlaggenschip XTO, en is perfect voor de veeleisende klant die op zoek is naar een krachtige, hypermoderne motor, of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, langeafstandsontdekking of het plezier van comfortabel cruisen. Deze award-winning V6 4.2-liter bb-motor heeft bovendien de beste eigenschappen voor een zeer langdurige ‘vriendschap’, mede gezien het predicaat ‘97 procent reliability’.

 

Reliability, oftewel betrouwbaarheid voorop!

 

Favoriet

De upgrade van de F300 heeft nog mooie toevoegingen gekregen in de vorm van een geïntegreerde Digital Electric Steering (DES), de TotalTilt-functie en Thrust Enhancing Reverse Exhaust (TERE). Dit maakt het specificatieniveau van deze premium buitenboordmotoren nog hoger. De F300 V-6 motor is al jaren favoriet bij zoutwaterrecreanten, maar maakt natuurlijk moeiteloos de overstap naar brak of zoet water en is daarmee ook voor sportvissers zeer flexibel. Hij is beschikbaar in ‘Yamaha Light grey metallic (SBW)’ of ‘Pearlescent white’.

Klik hier voor meer specificaties.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.