Door de coronacrisis zullen veel Nederlanders dit jaar de zomervakantie in eigen land doorbrengen. Wat Yamaha Motor Nederland betreft is dat geen reden om bij de pakken neer te zitten, maar juist een kans om Nederland op een hele nieuwe manier te ontdekken! Of je nu je avontuur zoekt op asfalt, onverharde wegen of op het water als sportvisser, Yamaha helpt je het maximale uit je zomer te halen. Om je te inspireren lanceert het merk deze week het online inspiratieplatform RevUpYourHoliday.nl.

Vakantie in eigen land is zo slecht nog niet als je van vissen houdt!

 

Reisverslagen

Op het platform RevUpYourHoliday.nl. presenteert Yamaha haar drie productwerelden in één land, compleet en overzichtelijk naast elkaar. Mario Janssen, Country Manager bij Yamaha Motor Nederland, legt uit: “De wereld van Yamaha is grenzeloos. Road, off-road en te water, overal vind je onze hoogwaardige producten. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, al onze werelden staan garant voor plezier, performance en een perfecte gebruikservaring. Op dit nieuwe platform vind je per productwereld reviews, reisverslagen, uitgelichte producten, interessante video’s, routes en niet te missen aanbiedingen.”

Veel inspiratie op de nieuwe website!

 

Fun & voordeel

Het platform draait dus niet alleen om inspiratie, maar zijn er voor de prijsbewuste koper ook mooie opstap- en instapacties te vinden. Zo zijn er in de Road wereld tijdelijke kortingen of pakket-acties voor motorfietsen als de MT-09, MT-07, MT-03, Tracer 900 en 900 GT. In de Off-road motorwereld is er voor avontuurlijke wereldreizigers de Globetrotter deal, waarmee je bijvoorbeeld jouw Ténéré aanvult met een originele Yamaha Ténéré kampeeruitrusting. Is Water meer jouw natuurlijk habitat dan heeft Yamaha speciale Rigging acties op zowel plezierboten als visboten. Bovendien zijn de populaire Yamaha portable buitenboordmotoren in prijs verlaagd en vind je een speciale kortingsactie voor vaarles bij ‘Vaarplezier’.

Doe er je voordeel mee! Kijk voor inspiratie, acties en meer op www.RevUpYourHoliday.nl.

Ga op avontuur in eigen land – en neem je hengel mee!