Op zondag 26 mei a.s. organiseert Yamaha Marine voor de Nederlandse watersporter een uniek watersportevenement: de Yamaha Marine Proefvaardag. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op die zondag veertien boten, van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

Je kunt vrijblijvend, zonder afspraak, een proefvaart maken. Wil je verzekerd zijn van een proefvaart met jouw droomboot, dan is het aan te raden om je vooraf via de website www.yamaha-proefvaardag.nl aan te melden en aan te geven met welke boot je op die dag wilt proefvaren. Vervolgens krijg je per e-mail een bevestiging van de aanmelding en verdere instructies.

Deelname aan de Yamaha Marine Proefvaardag is gratis en geschiedt op eigen risico.

Deelname aan de Yamaha Marine Proefvaardag is gratis en geschiedt op eigen risico.

De kracht van de juiste boot-motorcombinatie

Het dealernetwerk van Yamaha Marine vertegenwoordigt een groot aantal soorten boten en merken. Uiteenlopend van open boten, console boten, tenders, sloepen, cruisers, opblaasbare boten en RIB’s tot aluminium boten. Door een hechte samenwerking met verschillende botenbouwers, kan Yamaha Marine, samen met haar dealers, een grote diversiteit van boot-motorcombinaties aanbieden, specifiek voor de Nederlandse markt.

De vaareigenschappen van een boot worden in grote mate bepaald door de motor, daarom biedt Yamaha een zeer brede line up van zéér moderne en betrouwbare viertakt buitenboordmotoren in de segmenten Portables, Mid Range en High Power. Daarmee heeft Yamaha voor elke boot een buitenboordmotor die zorgt voor de beste prestaties.

De Yamaha Marine Proefvaardag is dus een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.

De Yamaha Marine Proefvaardag is een uitgelezen moment om dit in de praktijk uit te kunnen testen.

Uitgelezen locatie

Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen is een uitgelezen locatie om proef te varen, iedereen heeft de ruimte op het water. Het strandpaviljoen biedt een prachtig uitzicht over het water en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom! Op de website www.yamaha-proefvaardag.nl vind je alle verdere informatie over de Yamaha Marine Proefvaardag.

Yamaha Marine Proefvaardag

Iedereen is welkom!

Kijk ook op:
https://beet.nl/maak-kennis-met-de-nieuwste-generatie-f20-buitenboordmotor-van-yamaha/
https://beet.nl/jubileumeditie-boot-dusseldorf-goed-op-stoom/
https://beet.nl/hengelsport-en-botenbeurs-de-beurs-voor-de-varende-sportvisser/

LEES OOK  Een kindvriendelijke visvakantie