Ondanks het ontbreken van watersport- en hengelsportbeurzen gaan de ontwikkelingen en zaken achter de schermen gewoon door. In zuidelijke landen als Italië en Frankrijk waren er bijvoorbeeld wel beurzen en konden bezoekers, al dan niet gevaccineerd en met mondkapjes, genieten van mooie nieuwe producten en toppers, zoals van Yamaha in Italië.

Fraaie vormgeving en graphics…

Offshore

Het Japanse merk met de drie stemvorken staat ook bij Nederlandse bootvissers hoog aangeschreven als betrouwbare partner voor buitenboordmotoren op zoet en zout water. Wat die laatste categorie betreft, zie je op de video een fraaie witte XTO 425 Offshore voorbijkomen die naast de F-versie ook in een X-versie werd getoond. We kennen de XTO 425 als een pionier op veel gebieden. Met 425 pk  aan boord bij 5.6 liter cilinderinhoud blijven er natuurlijk weinig meer te wensen over qua vermogen, koppel en snelheid, en ook de handelbaarheid combineert rimpelloos met de geavanceerde technologie en prestaties.

Gespierd

In de gespierde vorm, dynamische look en de interne specs van de XTO Offshore is duidelijk zichtbaar welke baanbrekende concepten en technologieën hierin ontketend kunnen worden. Het was de eerste viertakt met directe injectie. De eerste met geïntegreerde elektronische besturing, die naadloos aansluit op het Helm Master-systeem van Yamaha. De eerste met een nieuw niveau van stuwkracht, koppel en snelheid achteruit. En de ontwikkeling gaat verder en daagt grotere boten uit tot extreme prestaties en avonturen.

Klik hieronder om het filmpje te bekijken.