In het Mid-Power assortiment van 30 tot 80 pk heeft Yamaha heel wat aantrekkelijke en populaire buitenboordmotoren in het programma. De Yamaha bb-motoren vind je al van oudsher op veel visboten en de nieuwste motoren zijn voorzien van alle moderne ‘specs’ en stellen nooit teleur.

 Laat de betrouwbaarheid maar aan Yamaha over…

 

Enorm koppel

In de Mid-Power range zitten de vermogens van 30, 40, 50, 60, 70 of 80 pk, zodat er voor elke visboot een geschikt motor te vinden is. Dankzij Yamaha’s elektronische brandstofinspuitsysteem (EFI) leveren deze krachtbronnen een indrukwekkend vermogen bij hoge toerentallen, een enorm koppel in het middenbereik en een uitstekende betrouwbaarheid en laag brandstofverbruik.

De F50 vind je op veel visboten terug…

 

Starten is lopen

PrimeStart maakt starten bij deze Yamaha’s net zo eenvoudig en betrouwbaar als bij een auto. En omdat het een Yamaha is, weet je zeker dat de motor bij de eerste poging start. ‘Starten is lopen,’ noemen we dat. Dankzij het unieke Power Trim- en Tilt systeem met een groot bereik heb je ook deze ‘afdeling’ volledig onder controle.

Sterk en zuinig; het kan wel degelijk samen…

 

Antidiefstal

En nog een voordeel: met het optionele Yamaha antidiefstalsysteem (Y-COP), een systeem dat op dezelfde manier werkt als een op afstand bedienbare startblokkering bij een personenauto, is starten alleen mogelijk wanneer jij dat wil. Een optie die veel gebruikers verkiezen bij zo’n mooie motor! Klik hier voor meer info over de Mid-Power range.

Zet hem op veilig met Y-COP!

 Alles onder controle…