De Deltavissers organiseren op zondag 15 mei 2022 vanop Neeltje Jans hun eerste Zeeuws Open. Een open viswedstrijd waaraan iedereen kan deelnemen. Er zijn 2 uitsteldata voorzien en wel op zondag 29 mei en zaterdag 18 juni. We vragen een inschrijfgeld van € 20, te voldoen op de dag zelf. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we het wedstrijdgebied compacter gemaakt dan bij onze clubwedstrijden gebruikelijker is. Op deze manier blijft het voor iedereen overzichtelijk, ook voor de deelnemers die niet bekend zijn met de regio. De wedstrijd wordt gevist op gewicht en daarvoor hebben een leuke prijzentafel voorzien. Ook voor de inwendige mens hebben we een kleinigheid voorzien.

Zeeuws Open affiche 2022

Wedstrijd in de wedstrijd

Als je naar Zeeland komt om te vissen, moet je zeker ook proberen om een gevlekte gladde haai te vangen. Nergens langs de Nederlandse en Vlaamse kust zijn ze zo makkelijk te vangen als in Zeeland en Neeltje Jans in het bijzonder. De kans dat je er minstens één vangt is zeer groot in deze tijd van het jaar. Je kan er dus ook voor kiezen om een poging te wagen de grootste haai van de dag te vangen en daarmee de Robby Fish-haaienprijs binnen te halen. Hoe dat in z’n werk gaat kan lezen op onze webstek  www.deltavissers.nl.  Haaien zijn bij ons catch & release en tellen dus niet mee voor de wedstrijd op gewicht. Een tip krijg je alvast cadeau: zet de slip niet te vast, want dan krijg je spijt! Je andere vangst kan je dan nog steeds ter weging aanbieden voor het klassement van de “reguliere” wedstrijd.

Cadeaubon van € 250

Na de prijsuitreiking verloten we nog een aantal leuke prijzen onder alle deelnemers. De mooiste prijzen zijn bij ons tijdens deze loterij te winnen. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we hele speciale: 3 cadeaubons ter waarde van € 250, € 150 en € 100! Al wat je daarvoor moet doen is deelnemen aan de wedstrijd, je netje ter weging aanbieden en aanwezig zijn tijdens de loting. Ook al heb je maar een paar visjes gevangen, of zelfs in het onwaarschijnlijke geval je helemaal niets vangt, dan nog maak je kans om met de vetste prijs van de dag naar huis te gaan! Alle weegbriefjes gaan in een trommel en een onschuldige hand trekt er daar enkele uit.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en wel voor 7 mei a.s. Dit kan makkelijk via het inschrijvingsformulier op onze webstek www.deltavissers.nl. Je kan daar alvast kennis nemen van het reglement, het gebied, een filmpje over het haaienvissen en hoe je je haai moet aanmelden voor de haaiencompetitie, zodat je hem weer lekker kan laten zwemmen.

Tot dan en vang ze!