Op vrijdag 13 maart dit jaar werden als gevolg van corona alle sportviswedstrijden stilgelegd,  ook die van HSV Westkapelle. Ondertussen zijn we bijna vijf maanden verder en is het helaas nog niet verantwoord om op 19 september uit het hele land 100 tot 150 deelnemers te laten verzamelen en naast elkaar op het strand te zetten voor een grote wedstrijd. Maar wel voor een andere opzet: een Anderhalvemeter Cup!

Je leest het goed: de ‘Grote Wedstrijd HSV Westkapelle’ voor 2020 wordt in een andere vorm gegoten; gebaseerd op de ‘Frisse Neuzen Competitie’ en streetfishing organiseert HSV Westkapelle op 19 september 2020 de Anderhalvemeter Cup. Een landelijke zoutwater viswedstrijd, waarbij ieder op een zelfgekozen stek kan vissen. Dat mag dus van Schiermonnikoog tot Cadzand zijn en alles daartussen.

Gaan we ze vangen?

Vier uur vissen

Er wordt vier uur gevist, met twee hengels op een locatie naar keuze. De complete afhandeling is digitaal, via WhatsApp. Een smartphone en een meetlat is hetgeen nu extra nodig is buiten de gewone visspullen. Het zou mooi zijn als de HSV met een ‘corona-proof’ wedstrijd op deze manier deelnemers zouden kunnen trekken van Schiermonnikoog tot Cadzand.

Meld je aan vóór 14 september 2020. Klik hier voor meer informatie of mail naar wedstrijden@hsvwestkapelle.nl.