Wanneer je al bijna een halve eeuw in de watersport werkzaam bent, en al die tijd ook de sportvissers aan mooie visboten hebt geholpen, dan weet je dat het ze aan ervaring en kennis niet ontbreekt. Van Zelst Watersport in Zoetermeer is zo’n bedrijf.

Van Zelst Watersport is gevestigd aan de Voorweg 161 langs de oude weg van Leidschendam naar Zoetermeer. Op een terrein van liefst 10.000 m² kun je het aanbod boten bekijken. Maar niet alleen boten. Van Zelst is leverancier en dealer van diverse merken buitenboordmotoren, allerlei soorten en maten boten, op maat gemaakte trailers én de onderdelen die nodig zijn voor reparatie en onderhoud van dit alles.

Een Starcraft Patriot 16 DLX.

 

Sportvissers

Voor sportvissers is het prachtig bedrijf om eens rond te kijken (ook het online aanbod), want er is altijd een diversiteit mooie bootjes om uit te kiezen op het gebied van zowel aluminium, polyester als sloepen, RIB’s of rubberboten. Wanneer je er een motor bij neemt of accessoires, dan is er altijd over een mooi afgeronde prijs te praten. En dan heb je meteen de beste adviezen er gratis bij. Tijdens de decembermaand kun je altijd wel wat voordeeltjes vinden tussen de eindejaars aanbiedingen! Check dat even online!

Een Aqualine 360 inc. 5 pk Yamaha.

Momenteel zit de corona veel bedrijven dwars zit en zijn ook bij Van Zelst de toegangsregels veranderd; alleen voor reparaties is men t/m 18 januari a.s. geopend tot 17 uur. Maar het aanbod staat ook online en bellen voor overleg kan natuurlijk altijd op tel: 079-3517018.

Klik hier om naar de website te gaan.