Nieuws Carp Den Bosch – Catfish Camp Caspe

De appartementen van Catfish Camp Caspe bevinden zich in El Dique, twee kilometer vanaf Caspe bij het stuwmeer van Mequinenza, de uitgelezen locatie voor een visvakantie.

De boten liggen op 150 meter vanaf de appartementen in de haven van Caspe, deze locatie ligt ongeveer halverwege het meer zodat je stroomopwaarts en stroomafwaarts 50 kilometer Ebro tot je beschikking hebt… De beste tijd voor het karpervissen is het voor- en najaar, maar ook de zomer biedt de Ebro uitstekende mogelijkheden, het bestand aan grote karper is enorm en het gemiddelde gewicht stijgt nog steeds, karpers van 30 pond worden dagelijks gevangen, 40 en zelfs 50 ponds karpers zijn niet zeldzaam.

Gevist wordt er op behoorlijke afstanden van de oever, de boot wordt dan ook gebruikt voor het het voeren en uitleggen van de montages. De mensen van Catfish Camp Caspe gebruiken geweekte en gekookte mais en boilies om te voeren en er wordt doorgaans gevist met pellets of een boilie aan de hair, ook een snowman doet het goed. Voor het vissen op karper en meerval is er recentelijk, ter aanvulling, nieuw hengelsportmateriaal aangeschaft en verder kun je nu ook met een eigen boot van Catfish Camp Caspe de zee op om op tonijn te vissen!

Karper van record formaat.

Karper van record formaat.

 

www.catfish-camp-caspe.com

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.