Publishing House & Facilities B.V. heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als de meest veelzijdige mediapartner binnen de hengelsportmarkt. Niet alleen in print als exploitatieverantwoordelijke uitgever van haar specialistische titels als Beet, Dé Karperwereld, Zeehengelsport.

Hiermee bieden wij de markt de mogelijkheid om de sportvisser niet alleen zeer breed, maar ook doelgericht te benaderen. Dit specialisme is ook andere partijen opgevallen en heeft ervoor gezorgd dat Publishing House & Facilities inmiddels ook de mediapartner is van Sportvisserij Vlaanderen, HSV Groot Rotterdam, HSV Amsterdam, HSV Delflanden, HSV Haarlem en voor de Federatie Fryslân met hun uitgave Fisk & Wetter.

Eén essentiële schakel ontbrak nog binnen ons communicatie aanbod een uitgefilterd online platform, voorzien van alle sociale mediakanalen en de nieuwste technieken. Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt in samenwerking met online marketeers en  webbouwers, om óók hierin een voortrekkersrol te kunnen gaan vervullen hebben wij alle specialistische platforms samengevoegd tot één allround platform: Beet.nl

Hiermee kunnen wij u een compleet off- en online communicatieplan voorleggen, dat qua bereik door geen enkele partij kan worden geëvenaard en bieden wij u een ‘one stop shop’ adres.

PRINT


ONLINE


  • Website: Beet.nl
  • Social Media: Facebook, Instagram en Youtube
  • Nieuwsbrieven : Maandelijks

FACILITAIR


Heeft u zelf een idee op het gebied van vormgeving, tekstschrijven, toegesneden media advies, chroom dan niet om uw ideeën eens met ons te spiegelen. Door onze full-service organisatie en de kortingen die wij genieten door onze volume inkoop bij drukkerijen en verzendorganisaties, kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen uw plannen realiseren. Voor u is dit dus echt “One stop shopping” met een echte mediapartner.

INFORMATIE

Neem contact op met een van onze projectmanagers voor meer informatie over de marketing mogelijkheden bij Publishing House & Facilities B.V.
John Huussen
Projectmanager Hengelsport
Postbus 119, 7000 AC Doetinchem
T (0314) 340 150
F (0314) 346 675
Walter Poot
Commercieel Medewerker
Postbus 119, 7000 AC Doetinchem
T (0314) 340 150
F (0314) 346 675