Vissen met de methodfeeder is al aardig ingeburgerd bij de witvissers en ook de trend naar het openbaar (buiten)water ontstaat, waar het zich in eerste instantie op de vijvers en commercials afspeelde. Zoek je nog een hengel voor deze leuke visserij, kijk dan eens bij de Blackthorne Pro-C range.

 Een mooie reeks methodfeeders…

 

Pro-C Feeders

In deze range van Cresta is de juiste hengel altijd te vinden. Hieronder een beschrijving van de uitvoeringen.

Met gevoelige toppen…

 

 Pro-C feeder Method 270 & 300

Deze uitvoering is ideaal voor het vissen op kortere afstanden en komt helemaal tot zijn recht op zowel open water als commercials. De gevoelige carbon toppen (maat S) op deze methodfeeders bieden een optimale beetregistratie voor zowel grote als kleine vis. De actie in het bovengedeelte vangt de agressieve aanbeten perfect op, terwijl de ruggengraat in het onderste deel zorgt voor controle tijdens de dril. Optimaal werpgewicht 20 tot 50 gram.

 Keuze uit vier lengtes.

 

 Pro C Feeder Specimen Method 330

Gemaakt voor het vissen op groter formaat karper op commerciële wateren. De carbon toppen (maat M) kunnen prima overweg met het werpen van zwaardere korven, terwijl ook bij hogere lijndruk de beetregistratie optimaal blijft. De krachtige blank met doorlopende actie, geeft de optimale werpeigenschappen en controle tijdens de dril. Optimaal werpgewicht 30 tot 80 gram.

 

Een fijne comfortabele greep met een afgevlakte bovenzijde. 

 

 Pro C Feeder Specimen Method 360 

Een echt ‘powerhouse’, gemaakt voor het vissen op grote karpers in commerciële wateren. De carbon toppen (maat L) in combinatie met de schuingeplaatste ogen, maken extreme worpen mogelijk. De zeer krachtige blank met doorlopende actie biedt maximale controle tijdens de dril. Optimaal werpgewicht 40 tot 100 gram.

Al deze hengels zijn geschikt voor zowel de visserij met methodfeeders als traditionele voerkoven, en beschikken alle over een luxe afwerkt handvat met platte bovenzijde wat een stabiele ligging onder de arm garandeert.

 De Pro-C feeders zijn op voorraad bij Cresta, bekijk ze bij de Cresta dealer of klik hier voor een voorbeeld online.

 

Een prachtige buiging…