Forellenvijvers Gendt staat voor het vissen op forel en zalmforel in een natuurlijke omgeving. Leuk voor een dagje ontspannen, alleen of met een groep. Een hapje en een drankje verzorgen ze graag voor de gasten. Ook voor grotere groepen is het mogelijk om een uitje bij Forellenvijver Gendt te organiseren en ze denken mee met de wensen van de gast.

Wanneer zijn ze klaar? We krijgen honger…

 

Op het terrein van een hectare groot liggen drie visvijvers waar je in blokken van 4,5 uur kunt vissen op zalmforel en forel. Hengels, aas en hengelsportartikelen zijn eventueel in de kantine te huur of te koop. Vis gevangen? De vangst mag je natuurlijk mee naar huis nemen! Zodat je ook thuis nog na kunt genieten van een eigen gevangen lekkernij. Daarnaast is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs de vis te laten roken. De volgende dag kan deze dan opgehaald worden. Een compleet overzicht van de openingstijden, tarieven en het laatste nieuws vind je op de uitgebreide website.

Mooie vijvers en goed onderhouden voorzieningen.

 

Uitleg geven

Om de waterkwaliteit optimaal te houden is het bij Forellenvijvers Gendt niet toegestaan om te vissen met forellendeeg. Er is altijd een medewerker beschikbaar om uitleg te geven hoe het beste gevangen kan worden met de toegestane aassoorten. Toegestaan zijn levend aas (wasmotten, meelwormen, pieren e.d.) en kunstaas met één haak (spoon, wobbler e.d.). Twijfel je of een aassoort is toegestaan dan kun je het altijd navragen bij een van de medewerkers. Alle visbenodigdheden zoals dobbers, haakjes, schepnetten en leefnetten zijn bij de Forellenvijvers Gendt te koop.

Voor ontspanning en inspanning…

 

Barbecue

Forellenvijvers Gendt serveert in de kantine en op het terras een hapje, drankje of gerecht van de kleine kaart. Groepsuitje of feestje? Daarvoor hebben ze speciale groepsarrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld het afhuren van een vijver en de dag gezellig afsluiten met een barbecue of hapje en een drankje. Neem voor meer informatie contact met Forellenvijvers Gendt op, zo kan de dag of avond volledig naar wens afgestemd worden.

Met drie vijvers…

 

Forellenvijvers Gendt
Zandvoort 46
6691 EM Gendt
Mobiel Geert: 31 (0)6 – 5203 3396
Mobiel Aniek: 31 (0)6 – 4183 8204

Website: www.forellenvijversgendt.nl

Facebook: www.facebook.com/Forellenvijvers-Gendt-267074650169602