De nieuwe Antares werpreel van Shimano is een zeer veelzijdige en hoogwaardige werpreel voor het vissen met zowel zeer licht kunstaas als zwaarder kunstaas met diverse technieken. De Antares heeft liefst 10 kogellagers en kent een snelle overbrenging.

Voor zowel het lichtere als zwaardere kunstaaswerk…

 

Zeer nauwkeurig

De Advanced MGL III spoel biedt ruimte aan 100 meter 28,5/00 en reduceert werpvertraging met 17% voor ultieme werpprestaties. De magnesium HAGANE Body van de Shimano Antares garandeert, gecombineerd met MicroModule gear II en X-SHIP, een lange levensduur en super soepele prestaties. In de werpreel zijn tien kogellagers en een rollager verwerkt, de overbrenging ligt op 1:7,4. Het SVS Infinity remsysteem kan zeer nauwkeurig worden afgesteld voor het werpen van zowel licht als zwaar kunstaas. Met Super Free Spool (SF) technologie om frictie op de as van de spoel te elimineren tijdens de worp.

Een veelzijdig inzetbare reel…

 

Slipratel

De Antares is ook voorzien van een Exciting Drag Sound slipratel zodat je direct hoort wanneer het ‘game on’ is en het gevecht met de vis kan beginnen. Klik hier voor meer details.

 Met onder meer Silent tune en S3D spoel voor het reduceren van vibraties tijdens de worp.