Voor volgend jaar zal Beet-magazine samen met Visreis.nl, een groepsreis organiseren naar IJsland van 25 augustus t/m 3 september 2020. Dit IJsland-Festival zal begeleid worden door Arnout Terlouw en Joris Nieuwenhoff. Een unieke kans om te ervaren hoe ongekend goed de visserij daar is. En gezellig en leerzaam!

KABELJAUWPARADIJS

Ook in de zomermaanden maak je kans op dikke 20 kg+ kabeljauwen!

IJsland kan met recht een kabeljauwparadijs worden genoemd. De vaartijd naar open zee bedraagt slechts 20 minuten. Daar liggen ongekend rijke visgronden voor de deur, waar je ongelooflijke hoeveelheden kabeljauw aantreft. Ook in de zomermaanden maak je hier kans op 20 kg+ vissen. Naast kabeljauw vind je er ook zeewolf, koolvis en misschien wel een heilbot! Al met al is de visserij hier erg divers en ook uitermate geschikt voor vissers zonder al teveel ervaring.

Ook een paradijs voor (grote) zeewolf!

BEGELEIDING DOOR EXPERTS

Deze groepsreis wordt begeleid door Joris Nieuwenhoff (eigenaar Visreis.nl) en Arnout Terlouw (hoofdredacteur Beet). Beide viscracks gaan dagelijks op een andere visboot mee als gids/begeleider om alle deelnemers van het IJsland-Festival direct tijdens het vissen te voorzien van de laatste tips & tricks over deze visserij.

Joris is groot geworden met de zeevisserij in Noorwegen. Hij heeft een grote kennis over onderwaterstructuren waar de vissen zich graag ophouden. De visserij in IJsland is volledig vergelijkbaar en hij zal dan ook niet schromen om zijn kennis en ervaring met alle deelnemers te delen.

Arnout is een van de meest ervaren vissers van Nederland en ook hij deelt zijn kennis en ervaring graag met alle deelnemers om er een succesvolle week van te maken. Arnout is ook regelmatig in Noord-Noorwegen te vinden op jacht naar kapitale kabeljauwen, heilbotten en koolvissen.

PERFECTE VISBOTEN

Met groot open achterdek en cabine – helemaal top!

Er liggen perfecte visboten klaar, die voldoen aan de hoogste (veiligheids)eisen. De boten zijn 7,85 meter lang, met een groot open achterdek (geschikt voor max. 6 vissers) en voorzien van 130 pk motoren, GPS, fish finder, zwemvesten, marifoon, reddingsvlot, EHBO-kist etc.

PRIMA ACCOMMODATIE

 Prima huisjes van alle gemakken voorzien.

In Flateyri beschikken we tijdens het Beet IJsland-Festival over 9 ruime appartementen in Canadese stijl met 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden, volledig ingerichte keuken en woonkamer met eet- en zithoek. De woningen zijn inclusief bedlinnen en handdoeken, stroom- en waterkosten en eindschoonmaak. Flatscreen TV’s met satelliet ontvangst en gratis draadloos internet. Droogruimtes voor de visoveralls, hengels en laarzen/bergschoenen. Er is ook een kleine, gespecialiseerde hengelsportwinkel zodat je niet al het materiaal hoeft mee te nemen, maar ter plaatse kan aanschaffen. Wel zo handig!

De Bobby’s, zeewaardige visboten, liggen afgemeerd aan een eigen steiger in de haven.

PRIJZEN

2 personen € 1775,-

3 personen € 1715,-

4 personen € 1665,-

5 personen € 1615,-

6 personen € 1545,-

Per persoon voor het volledige pakket met eigen boot en woning. Wil je geen vispakket? Dan betaal je € 100,- per pakket minder. Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en vliegtickets in de voordeligste categorie.

Minimaal aantal 22 deelnemers en maximaal aantal 52 deelnemers. Individuele inschrijving is ook mogelijk op basis van gedeelde 2-persoonskamer en 4 of 5 vissers per boot en woning. Inschrijven is mogelijk tot eind december 2019. VOL = VOL!

Kijk voor meer info op;http://www.visreis.nl/beet-ijsland-festival

Inbegrepen:

 Retourvlucht Amsterdam – Reykjavik met Icelandair met 46 (2 x 23) kilo bagage + 10 kilo handbagage

 Retour binnenlandse vlucht Reykjavik naar Isafjordur

 Eigen huurauto/ per woning

 Bustransfer naar 3-sterren hotel in Hafnarfjordur, 2 overnachtingen en ontbijt op terugweg

 Prijsuitreiking met afsluitend diner in Viking hotel in Hafnarfjordur

 Luxe vakantiewoning incl. eindschoonmaak

 6,5 dag hoogwaardige visboot

 Kwartaalabonnement BEET-magazine

 Inclusief 1 vispakket per persoon

 Bootverzekering t.w.v. € 180,-

 Fotoboek voor iedere deelnemer

Bijkomende kosten:

– Eigen verzorging ter plaatse

– Brandstof voor de boot en huurauto

– Drankjes tijdens prijsuitreiking

– Excursie/dagtrip (optioneel) laatste dag