In dit extra dikke zomernummer een Witvis Special met veel aandacht voor de visserij op visvijvers/commercials, maar ook op openbaren wateren als de Vlaardingse Vaart, de Amstel en zandafgravingen. Zowel met de (method)feeder als met de vaste hengel.

En een uitgebreide masterclass barbeelvissen met Tim Janssen, Djon Okkerse, JanWillem Nijkamp en Leon Haenen met de nodige tips & tricks.

In dit extra dikke zomernummer een Witvis Special met veel aandacht voor de visserij op visvijvers/commercials, maar ook op openbaren wateren als de Vlaardingse Vaart, de Amstel en zandafgravingen.

Verder in dit nummer: high speed vissen op roofblei; de tarpon van het zoete water, zeebaars met natuurlijk aas, met de ‘hardbelly’ op de Linge, ‘hete ballen’; fireball voor zomersnoek(baars), gladde haai vanaf de boot, kunstaasdressuur doorbreken, particles; wonderaas voor karper en ‘Ghost Diving’; duik de Noorzee schoon! Dit en nog veel meer in dit 184 pagina’s dikke nummer.

BEET juli 2023 verschijnt 11 juli en is verkrijgbaar in de boekhandels en bij de hengelsportzaken. Voor een abonnement op BEET ga je naar: https://shop.beet.nl/category/abonnementen/.