De Noord-Hollandse stolpboerderij Vredehof is voor sportvissers een ideale uitvalsbasis om de lente en de hengelsport te beleven. Er worden twee accommodaties verhuurd, die als comfortabele verblijf dienen voor het vissen in zee, in de polders, weteringen, het Noord-Hollands kanaal en de ‘Grote Sloot’ voor de deur.

 

Strand, duinen, bollenvelden in de buurt of zelfs voor de deur…

 

Twee accommodaties

De accommodaties in de boerderij in Sint Maartensbrug betreffen een ruim chalet van 70 vierkante meter voor vier personen dat zich op het erf bevindt achter de boerderij, met uniek uitzicht over de landerijen, en een  inpandig appartement in de stolpboerderij. Dit nieuwe inpandige appartement is prachtig ingericht voor vijf personen met zithoek, tv, eettafel, een moderne, compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, luxe badkamer en twee slaapkamers. Het chalet heeft eveneens een zithoek, tv, eettafel, een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, een mooie badkamer en twee slaapkamers. Buiten heeft dit chalet 40 vierkante meter tuin en zitgelegenheid. Ook voor kinderen is dit heerlijk, met speelgelegenheid, een trampoline en een kleine kinderboerderij.

Een rustige hoek van het land…

Mooi ingerichte ruimtes…

 

De zee op 10 minuten

De boerderij in Sint Maartensbrug heeft de zee op 10 minuten afstand, en kent bekende visgebieden als de Hondsbossche zeewering bij Petten, de stad Den Helder, Alkmaar en het Noord-Hollands kanaal. Vanaf midden maart staan in de directe omgeving de bollenvelden in bloei en kun je mooi wandelen of fietsen, of de omliggende dorpjes bekijken. Sportvissers zitten hier in deze rustige hoek van het land waar je in de directe omgeving aan zee de zeebaars, platvis, makreel en geep kunt vangen, of vanuit Den Helder met de charterboot op allerlei vissoorten. Een paar kilometer verderop bevindt zich de hengelsportwinkel van Nipro waar je vers aas en voer kunt halen. In het nabijgelegen Noord-Hollands kanaal kun je een groot deel van het jaar zowel als roofvisser, karpervisser en witvisser terecht.

De stolpboerderij zelf bevindt zich trouwens aan de ‘Grote Sloot’ waar menige grote vis uitgehaald is. Heerlijk om daar even te zitten op een mooie zomeravond!

Meer weten? Klik hier voor de details,  overzichtsfoto’s en contactgegevens. (Let op: de website kan vandaag (26-3) soms moeilijk bereikbaar zijn vanwege werkzaamheden)