De hengelsportafdeling van kampeerwinkel Frans de Witte in Houten, heeft zich de afgelopen tijd hard gemaakt om niet alleen de recreant maar ook de specialisten van dienst te zijn. Dat gebeurt inmiddels op veel gebieden zoals voor de karpervissers, witvissers en roofvissers. Voor die laatste categorie is er veel mooi kunstaas binnengekomen, waarmee ook de verwende zeebaarsvissers hun slag kunnen slaan.

Tijd voor de oppervlaktevisserij met DUO Realis Pencils of Patchinko’s van Xorus…

 

Blaster shad

Met kunstaas van merken als Megabass, DUO, Sawamura en Xorus, en bovendien veel moois in de kunstaasafdeling van Fiiish, Berkely en Savage Gear, kunnen ook zeebaarsvissers hier de beste zeebaarsvangers aanschaffen op weg naar de kust. Van Fiiish zijn naast de superieure Black Minnows en Black Eels ook de nieuwe Blaster shads verkrijgbaar. Deze shads kun je met de bijgeleverde loodkop en zinkgewichtjes in werpgewicht aanpassen zodat je op elke gewenste diepte kunt vissen.

De beroemde Oneten pluggen van Megabass, waaronder de R+1 Jr…

 

 

Offsets hooks

Veel softbaits van de merken Sawamura en DUO kun je heel goed weedless en gewichtloos tussen de stenen aanbieden in de oeverzones van rivieren en kustwateren. In combinatie met je juiste offset- en wormhooks (bijvoorbeeld van Gamakatsu of Decoy) is dit een leuke manier om uit te proberen en te zien hoe dit kan werken.

 

Weedless aanbiedingen met de juiste haken…of probeer de Patchinko en Frosty eens aan de oppervlakte.

 

Patchinko

Nu de oppervlaktevisserij op zeebaars (en roofblei) in zicht komt met de hogere temperaturen en het aanbod aan prooivis, is het ook weer tijd voor de DUO Pencils of de bekende Patchinko van Xorus. Ook deze is verkrijgbaar bij Frans de Witte. Vaak geïmiteerd, maar het origineel is nog altijd de beste, en deze staat garant voor spectaculaire aanbeten in de oppervlakte! Kom je er zelf niet uit, dan krijg je in Houten het juiste advies en de antwoorden op al je vragen.

En je weet het: de winkel is vlakbij de A27 afslag Houten en 7 dagen per week geopend voor je materialen, voer en aas.  Volg Frans de Witte hengelsport ook op Instagram, want dan ben je het snelste op de hoogte van alle nieuwtjes!