De haken van BKK zijn van super kwaliteit en belachelijk scherp, kortom alles wat je van haken verwacht! Hengelsport De Kock heeft van deze hakenfabrikant meerdere modellen opgenomen in het programma. De Titan haken zijn platte en daardoor dus supersterke haken die speciaal ontworpen zijn voor het vissen met Big Baits. Verkrijgbaar tot een maat 14/0 en voorzien van een schroef voor een gemakkelijk monteren.

Chimera zijn wormhaken met een ruimere haakbocht dan een standaard wormhaak. Ze zijn ontworpen voor het vissen met creature baits en craws. De BKK Ballist zijn klassieke wormhaken met een O’Shaughnessy haakbocht speciaal ontworpen voor het vissen van wormen en shads met een lang, rond lichaam. De Fangs 62-UA zijn ontworpen voor zoutwater applicaties.

Ze hebben een super anti-roest coating zodat ze langer meegaan. De Spear – 21 UVO zijn ontworpen voor zoetwater applicaties. Ze zijn vervaardigd uit een dunnere diameter staal (1X) dan de Fangs, maar zijn evenzeer voorzien van een korte haaksteel. Ze voorzien van een oranje UV coating om ze beter te laten opvallen.

|>NAAR HENGELSPORT DE KOCK