Nieuws Carp Den Bosch – 3DotZero

3DotZero CamperBox Concepts uit Baarn is importeur en fabrikant van verschillende modulaire camperbox modules met de merken Mac box en QuQuQ, deze modules kenmerken zich al geruime tijd als keuken- en slaapcombinatie die je simpel in je auto plaatst en er weer gemakkelijk uit haalt.

Veel automerken zoals VW Caddy, Renault Kangoo, Citroën Berlingo, Ford Connect, Dacia Dokker en vele bedrijfsauto’s zijn uitermate geschikt hiervoor.

Veel automerken zoals VW Caddy, Renault Kangoo, Citroën Berlingo, Ford Connect, Dacia Dokker en vele bedrijfsauto’s zijn uitermate geschikt hiervoor.

Beide merken zijn ook leverbaar als solo keukenunit, dus zonder aan te koppelen één- of tweepersoonsbed. Ruim een jaar geleden zijn de Mica Camperbox en de Mobi kitchenbox toegevoegd als aanvulling op het bestaande assortiment. Beide zijn door het bedrijf zelf ontwikkeld en worden in eigen beheer geproduceerd.

Overal inzetbaar.

Overal inzetbaar.

De Mica Camperbox onderscheidt zich duidelijk omdat deze, naast koken en slapen, een zitmogelijkheid bezit incl. tafel. Deze kunnen nu ook als solo keukenunit zonder bed geleverd en ingebouwd worden, uitsluitend de keuken met zitgelegenheid. Om het nog compacter en universeler te maken is de Mica Kitchenbox ontwikkeld, deze slide-out kitchenbox past met zijn summiere afmetingen van 70 x 50 x 35 cm in vrijwel alle (kleinere) personen-, bestel- en bedrijfsauto’s.

Alle vier de merken zijn compleet uitgevoerd met kooktoestel met windscherm, wasbak, jerrycans, bestekbak, etc. De prijs voor een compleet basissysteem begint bij € 1700 oplopend tot € 3500. De nieuwe showroom waar je het allemaal kunt bekijken is te vinden in Baarn, aan de A1 bij knooppunt Eemnes.

Geschikt voor veel automerken.

Geschikt voor veel automerken.

 

www.3dotzero.nl

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.