Na twee jaar van afwezigheid (vanwege het coronavirus) kunnen we eindelijk schrijven dat Europa’s grootste karperbeurs weer zal plaatsvinden! Op 20 januari 2023 openen de deuren van de Brabanthallen zich drie dagen lang voor de 27e editie van deze internationaal vermaarde karperbeurs. Carp Den Bosch: de traditionele aftrap van het seizoen, dé beurs die je als karpervisser niet mag (en wilt) missen!

WIP EVEN LANGS

In de Mediahal (Hal 2) zijn de grootste karpermagazines uit binnen- en buitenland en online platforms te vinden. Natuurlijk zijn wij van Karperwereld-magazine ook van de partij (standnummer 202). Grote kans dat je een bekende karpervisser of je je favoriete auteur tegen het lijft loopt. Een uitgelezen kans om hem wat brandende vragen te stellen Wil je wat kwijt over het magazine, heb je suggesties, schroom niet en wip even langs en maak een praatje met de redactie; met Arnout Terlouw en/of Rolf Bouman.

Goose Floats: handgemaakte dobbertjes.

Goose Floats: handgemaakte dobbertjes.

Op onze stand is nog meer te doen en te beleven. Naast de nodige spetterende (win)acties met schitterende prijzen en speciale abo-aanbiedingen, zal Richard Gans ook de hele beurs aanwezig zijn met zijn prachtige Goose Floats; handgemaakte karperdobbertjes (maar ook snoekdobbers) om van te smullen! Kijk hoe hij die dobbertjes maakt en misschien mag je het zelf wel eens proberen! Wil je een naam op een dobbertje of heb je een speciale wens? Het kan allemaal! Houd de Facebookpagina van Dé Karperwereld goed in de gaten voor meer details en nieuwtjes. We zien je graag langskomen!

Winactie.