REDACTIE – Shimano zal ook deze editie aanwezig zijn op Carp met alle karper producten. Hengels, molens, lijnen, accessoires en aas. Op de Shimano stand (131 – Hal 3) zullen naast de Shimano experts ook de Team Tribal leden uit Nederland, België en Duitsland aanwezig zijn om je te voorzien van alle tips & tricks om je nog meer uit je visserij te laten halen.

Molens

Op de karperbeurs kun je het hele assortiment karpermolens van Shimano bekijken. Van het instap BAITRUNNER model tot de absolute high-end bigpit molen – de AERO TECHNIUM MAGNESIUM en alles daar tussenin.

Alle modellen zijn op de indrukwekkende molenbar terug te vinden. Je kunt ze dan eens oppakken, eraan draaien, tips vragen aan de ‘barmannen’ van Shimano die je alle ins- en outs over de werking van de molens, de unieke features etc haarfijn uit kunnen leggen. Beter toch? Als je op zoek bent naar nieuw molens voor komende seizoenen dat wil je eerst even goed kijken, voelen en ervaren natuurlijk.

Wat is nu het verschil tussen de SPEEDMASTER en een ULTEGRA? Wat maakt een POWER AERO of AERO TECHNIUM MAGNESIUM nou zo speciaal – De jongens van Shimano kunnen je alles vertellen over de kenmerken van elke Shimano molen.

Het mooie is dat ze vertellen vanuit hun eigen ervaring aan de waterkant. Ben je op zoek naar een nieuwe set maar weet je nog niet precies welke molens je moet kiezen? Dan ben je hier aan het juiste adres, ongeacht je ervaring of budget. Naast de bestaande modellen die je wellicht al kent zal Shimano ook 2 gloednieuwe modellen releasen – exclusief op Carp den Bosch dus als je de eerste wil zijn die deze molens in de handen heeft – dan moet je echt de stand van Shimano bezoeken.

Karperhengels

Naast de molens zullen natuurlijk ook alle Shimano karperhengels te zien zijn. Van de Tribal TX-1 en TX-2 serie tot aan de high end TX-9 en Ultra. Wil je weten wat precies het verschil is tussen de hengels uit elke prijsklasse? Ben je benieuwd welke hengels het meest geschikt zouden zijn voor jouw viswater? Team Tribal staat voor je klaar!

Hoor de ervaringen met de Tribal karperstokken uit de eerste hand zodat je de beste keuze kunt maken bij de zoektocht naar een nieuwe karper set. Er zijn zowel Nederlandse, Belgische als Duitse Team Tribal leden aanwezig die op verschillende wateren vissen en andere hengels kiezen.

Naast de onlangs toegevoegde TX7 en TX9 modellen zal er op hengelgebied ook een primeur zijn voor de bezoekers.

Ben je op zoek naar nieuwe hengels en wil je advies om de juiste keuze te maken – ga dan echt langs bij de Shimano stand. Pak de hengels eens uit de rekken, vraag advies over de juiste lengte of testcurve voor jouw visserij, trek de hengels eens krom om beter de actie van de hengels te ervaren en vooral – onder begeleiding van de karpervissers die je uit eigen ervaring perfect kunnen adviseren.

Lijnen

Ook als het gaat om lijnkeuze ben je op de Shimano stand aan het juiste adres. De mannen van Shimano kunnen je perfect laten zien en uitleggen welke lijnen je het best kunt gebruiken voor welke situatie.

Wanneer gebruik je mono of juist fluorocarbon en welke diameter voor welke situatie, tips over voorlagen, rigs of montages. Ben je van plan om met gevlochten lijn te gaan vissen en wil je uit een bak aan vele jaren aan gebruikerservaring putten dan moet je echt even langswippen voor een praatje bij Shimano.

Aas

Ook op het gebied van aas heeft Shimano niet stilgezeten – op de beurs wordt een gloednieuwe toevoeging van het Isolate assortiment geïntroduceerd. Wil je in 2024 direct aan de slag hiermee – doe dan mee aan de actie en maak kans op een aaspakket ter waarde van 300,- Euro – lekker hoor.

Onderhoud

Heb je vragen over molenonderhoud, werking van je zuurverdiende pareltjes of wil je gewoon meer info over molentechnologie? Net als voorgaande jaren zullen ook de product experts van Shimano’s Service afdeling aanwezig zijn. Zie live hoe ze de molens uit elkaar halen, TLC geven, servicen en belangrijker nog – weer perfect werkend in elkaar zetten zodat de eigenaar van het desbetreffende product weer jaren probleemloos visavonturen kan beleven. En daar gaat het om voor deze Japanse perfectionist – de allerbeste producten en beleving faciliteren voor jou als visser. Een mocht er ooit toch onverhoopt iets zijn – dan staan deze servicespecialisten altijd voor je klaar om je zsm weer aan het vissen te krijgen.

Acties

Op of rond de Shimano stand zal er ook een supertoffe actie plaats vinden. Als je lid wordt van de Tribal nieuwsbrief maak je kans op 1 van de 3 toffe prijzen: Een set Speedmaster molens, een set Tribal TX2 hengels of een assortiment boilies. Kom langs op de stand en scan direct de QR code. Lekker toch om je seizoen te beginnen met een gratis set molens, hengels of aas. Zolang de voorraad strekt zullen er iedere dag ook voor de early birds die mee doen een goody bag klaarliggen. Let wel op want weg=pech…

Beurs Locatie

Je leest het al – genoeg redenen om direct bij binnenkomst naar de Shimano stand te gaan!

Je vindt ze op stand 131 in Hal 3