Cresta heeft voor de witvissers een nieuw elastiek ontwikkeld dat luistert naar de naam ‘Smooth Soft Elastic’. Het is een soepele en duurzame ‘solid’ elastiek die de beste eigenschappen van volle en holle elastieken combineert.

 

 In 11 varianten…

 

Kleurtjes

De Smooth Soft Elastic verschijnt in elf varianten vanaf 1.4 t/m 4.0 mm, uiteraard in de bijbehorende herkenbare kleurtjes. Hiermee wordt elke visserij op zowel witvis als karper volledig afgedekt. De zachte en vergevingsgezinde manier van rekken doet direct denken aan een holle elastiek, maar dan in een gereduceerde diameter. Smooth laat zich tevens gemakkelijk knopen aan elk type bung, stopper en connectors.

      

Deugt

Smooth behoudt zijn trekkracht zelfs na lange drils en lang gebruik. De slijtvastheid is zeer hoog waardoor het geschikt is voor intensief gebruik in zowel een gewone kit, als in een pullerkit montage. En als Cresta-ontwikkelaars en topvissers Arjan Klop en Luciën de Rade er zelf mee vissen, dan weet je ook zeker dat het materiaal deugt. Klik hier voor meer info.