De Hearty Rise Zanderforce II is ontwikkeld om op stilstaand of licht stromend water met softbaits op snoekbaars te vissen. De delicate blank is gebouwd bij het Japanse Mitsubishi carbon concern en heeft een uiterst snelle actie. De Zanderforce II is samen met andere Hearty Rise modellen op voorraad bij Fish Inn in Venlo.

Drie modellen van 251 cm lengte.

Dunner en lichter

De blank van de Hearty Rise Zanderforce II is geproduceerd met de nieuwste Net-V II weeftechniek die hem dunner en lichter in gewicht houdt. Ook is een NVC-SNVC techniek toegepast. Met deze techniek wordt er zo weinig mogelijk hars toegepast om de carbon lagen te laten hechten aan elkaar waardoor de hengel vele malen sneller en lichter wordt dan de traditionele carbon blanks. Omdat deze Hearty Rise Zanderforce II over een semi topactie beschikt worden zelfs de kleinste en fijnste aanbeten feilloos doorgegeven in je arm. Hierdoor kan je meteen reageren.

Duplon handvat

De hengel is afgebouwd met de nieuwste Fuji K anti tangle geleideogen die pruiken voorkomen als er gevist wordt met ragfijne gevlochten lijnen. De luxe Fuji reelhouder is op een perfecte manier verwerkt in een hoogwaardig high density EVA Duplon handvat waardoor je nauwelijks in de gaten hebt dat er een reelhouder op de hengel gemonteerd zit.

 

Fish Inn

Met de ontwikkeling van de Hearty Rise Zanderforce II serie is er gepoogd de beste kunstaashengel te ontwikkelen voor de Europese markt zonder enige vorm van concessie. De tweedelige hengel verschijnt in drie uitvoeringen van elk 251 cm in lengte: een 6-26 grammer; een 7-32 grammer en een 10-40 grammer.

Klik hier voor een overzicht van de ‘HR’ hengels bij Fish Inn.