De nieuwe Supa Plummets van Cresta zijn unieke peilloden die je zeer divers kunt inzetten. De zachte insert bezit over de volledige hoogte een inkeping waar de lijn en de haak in getrokken kunnen worden. Ook kun je er nu gemakkelijk de overdiepte mee instellen.

Een zachte insert waar je de lijn of haak inklemt… 

Staande haak

Dit resulteert in de perfecte montage om een ‘staande haak’ op de dobberantenne te kunnen uitpeilen. Terwijl de bodemstructuur zichtbaar wordt, blijft de haakpunt volledig afgeschermd en kan deze nooit met het metaal in aanraking komen. Het grote oog van de Cresta Supa Plummets maakt het gemakkelijk om elke formaat haak, al dan niet voorzien van baitband, te monteren.

Voor elk formaat haak. 

Overdiepte

Het allergrootste voordeel is nog wel dat de Supa Plummet in elke positie op de lijn boven de haak geplaatst kan worden. Hierdoor is het mogelijk om ook de gewenste overdiepte op de dobberantenne uit te loden. Meer precisie bestaat niet! De 15 gram uitvoering is voor dunnere elastieken, terwijl de 25 en 35 gram modellen bedoeld zijn voor gebruik in combinatie met dikkere of holle elastiek in de hengeltop. Klik hier voor meer info.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.