Het zijn mooie dagen voor de sportvissers omdat de meesten wat vakantiedagen hebben om op te maken rond kerst en oud en nieuw. Ondanks de vrij hoge temperaturen is het een prima tijd om eens een metersnoek te gaan vangen met dood aas. Bij Hengelsport Kruidenier kun je de juiste dobbers voor deze tak van sport aanschaffen.

Zeildobber

Ga je statisch met dood aas vissen, dan kun je prima vooruit met diverse roofvisdobbers. Wil je met een dode aasvis driften onder een dobber, dan moet het vermogen van de dobber aangepast zijn op het gewicht van de aasvis, zorg dan voor voldoende drijfvermogen. Een mooie manier om groot water driftend af te vissen met de wind in je rug, is wanneer je de dode aasvis onder een zeildobber aanbiedt. Met de wind in het zeiltje op de dobber drijft je aasvis in no time 50, 75 of 100 meter verder en heb je bijna een verrekijker nodig om hem te volgen! Deze System Drifter zeildobber heeft twee verwisselbare drijflichamen en een goed zichtbaar oranje zeiltje. Wanneer dat zeiltje onzichtbaar wordt of plotseling wegschiet, dan kon je wel eens beet hebben!

Pick Up Point

Met de lockdown heeft Kruidenier een Pick Up Point ingesteld om spullen af te halen. Let wel even op de openingstijden, want op oudjaarsdag is de zaak om 13 uur gesloten. Daarna is men op 4 januari 2022 weer bereikbaar via telefoon, e-mail, messenger, webshop etcetera. Klik hieronder voor de webshop.