MIKE VAN DELFT – Vissen op Glory Carp Lake een Nederlands betaalwater van ongeveer 5 ha in Noord-Brabant. Mike van Delft en Ger Hendriksen hebben hier hun bivy’s opgezet voor een testsessie van een week. Met een vliegende start op dag 1 en oplopende temperaturen zijn de verwachtinge positief, Mike gunt ons alvast een voorproefje…

Na een voorspoedig verlopen reis komen we Zaterdagmiddag aan en starten we onze sessie op het domein van het schitterend gelegen Glory Carp Lake. Na enkele potentiële stekken te hebben opgeslagen en aangevoerd bouwen we snel ons kampement op en geven we de stekken nog wat rust. Enkele uren later starten we onze sessie terwijl we maximaal genieten van alle rust en de omgeving waarin we ons bevinden.

DE STEKKEN EERST AANVOEREN, VOERBOTEN ZIJN TOEGESTAAN.

Lang genieten zit er voor ons niet in want vrijwel direct beginnen diverse stekken al te lopen. We zitten pas op 24 uur en ik kan jullie nu al mededelen dat we enkele schitterende geschubde spiegelkarpers hebben weten te vangen en zelfs al een schub die de magische 20 kg passeerde.

Tot nu toe staan we werkelijk verbaast hoe het er hieraan toe gaat en wat er allemaal gedaan is om de vissers een unieke visvakantie te bieden.

Een diepe buiging voor dit water wat te boeken is bij Angling Escapes.

Een uitgebreid verslag van onze sessie zal te lezen zijn in het aankomende nummer KW145.