De Langelandvissers, verenigd in de Facebookgroep en de website www.zeevissenlangeland.nl, hebben een enquête online gezet waarin iedereen zijn ervaringen met het vissen en het verblijf op dit Deense viseiland kan delen.

Op gul of platvis?

 

Knelpunten

Het vragenlijstje dat Langelandvissers Kees Michielsen en Hans Sangers hebben klaargezet, moet meer duidelijkheid geven over het reilen en zeilen van Langeland als viseiland. Zo krijgt men meer inzicht wat er verbeterd kan worden en waar de knelpunten zitten voor de huidige bezoekers/vissers en degenen die hun reis naar Langeland nog willen plannen.

Langeland biedt genoeg vakantiehuizen en campings voor de gasten, zoals hier op Spodsbjerg.

 

Informatie

“Bij terugkomst van het vissen in de haven, op de camping en bij de vakantiehuisjes wisselen we vaak ervaringen, tips, tegenvallers, ergernissen, vangsten en andere zaken met elkaar uit,” aldus de mailing. “Dat willen we nu eens in het groot doen, door middel van deze peiling. Hiermee verzamelen we ervaringen over uiteenlopende onderwerpen waar alle Langelandvissers mee te maken hebben. Als er zoveel mogelijk Langelandvissers aan deze peiling meedoen, hebben we straks een schat aan informatie, die uiteraard met je gedeeld zal worden.”

Huurvisboten in de haven van Spodsbjerg.

 

Deelname

Uiteraard hopen de Langelandvissers op deelname van zoveel mogelijk sportvissers. Het invullen neemt slechts 5 tot 10 minuten tijd in beslag. Het bericht is ook geplaatst in de Facebookgroep Langelandvissers en op de homepage van de site www.zeevissenlangeland.nl.

Klik hier voor de link naar de interactieve online enquête.
https://bit.ly/Langelandvissers

 

Hengelsportwinkel op Langeland.