In juli komt de Float Plus 2 bellyboot binnen! Met trots presenteert Float Plus deze compacte bellyboot met een innovatieve vormgeving en uitstekende vaareigenschappen.

De Float Plus 2 bellyboot is extreem wendbaar, de bellyboot draait eenvoudig om de as en heeft een zeer beperkte diepgang. De perfecte balans resulteert in een minimale waterweerstand, met de conische tubes, ligt het drijfvermogen op de juiste plaats (>200 kg).

De bodem is schuin geplaatst voor optimale stabiliteit en een perfecte zithouding, de Float Plus 2 heeft de beschikking over een uniek bevestigingsconcept, waardoor de stoel in de juiste stand blijft, ook na een lange visdag. De gehele bellyboot is vrij van verdikkingen, de sportvisser kan alles verlijmen daar waar hij of zij wenst. Er staat een vermelding van de benodigde druk bij de gecentreerde ventielen, er zitten handvatten op de juiste plaats voor een gemakkelijk tillen.

In de opblaasbare bodem zit een motorkabelgat, daarbij lopen er ook slijtstrippen onder tubes en op de voorzijde van de stoel. De bellyboot is 160 cm lang, 118 cm breed en ze weegt slechts 9,5 kg.

|> FLOATPLUS