Een dagje forelvissen op een van de drie vijvers van Forellenvijvers De Schutskooi in Oijen is een heerlijk ontspannen uitje. Of je nu een echte sportvisser bent of je bent niet zo ervaren, het vissen op forel blijft een leuke ervaring.

Lekker uitwaaien aan de waterkant of op het terras. 

 

Hapje en drankje

Speciaal voor groepen biedt De Schutskooi complete arrangementen aan, maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een vijver af te huren. Het terrein is ook helemaal geschikt gemaakt voor mindervalide personen. Bij de horecavoorziening aan de vijvers is ook een terras van 80 vierkante meter zodat je daar, nadat de coronamaatregelen weer grotendeels afgeschaft zijn, heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje. Kijk voor speciale acties ook op de Facebook pagina.

 Bij De Schutskooi zijn tal van arrangementen mogelijk. Kinderen onder de twaalf jaar vissen het gehele seizoen zeer voordelig.

 

Maatwerk

Forellenvijvers De Schutskooi kan ook arrangementen op maat aanbieden. Denk hierbij aan vissen in combinatie met een huifkartocht naar een zorgboerderij met paardenmelkerij, waar je dan een kleine rondleiding krijgt, of een steptocht door de omgeving met aansluitend een middagje vissen. Zo zijn er tal van mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken. Omdat het voor groepen en gezelschappen meestal maatwerk is, probeert De Schutskooi altijd in overleg een daginvulling en prijs te maken. Arrangementen gelden vanaf vijftien personen.

Genoeg water voor een mooi dagje vissen.

 

Er is nabij de forellenvijvers de mogelijkheid om de gevangen forel schoon te maken. Ook is de gevangen forel tegen betaling om te ruilen voor gerookte, vacuüm verpakte forel of deze te laten roken door een erkende forelroker. Kijk voor de actuele openingstijden en prijzen op de website van De Schutskooi.

 

Forellenvijvers De Schutskooi

Grotestraat 10

5394 LG Oijen

Tel. +31 (0)412 – 488 955

Website: www.forellenvijversdeschutskooi.nl/

Facebook: www.facebook.com/forellenvijversdeschutskooi.nl