De Forel for All forellenvisvijvers liggen vlakbij camping De Blikvaart tussen Berlikum en St. Annaparochie in het noorden van Friesland. De grote vijver is 150 meter lang en 70 meter breed, twee tot drie meter diep en heeft een speelse vorm met enkele eilanden en bruggetjes.

Een prachtig complex om tot rust te komen.

Iedereen kan forel vangen bij Forel for All. 

 

Blokhut

Door de ruime opzet is de vijver ook heel geschikt voor vliegvissers. Verder zijn alle gangbare aassoorten toegestaan, inclusief lepels, mits voorzien van een enkele haak.

Bij aankomst dien je je te melden bij de receptie in de blokhut. De auto kun je parkeren op het parkeerterrein bij de vijver of op het aangegeven parkeerterrein bij de boerderij. Bij vertrek graag afmelden en afrekenen. Voor het vissen in de Forel for All vijvers is geen vergunning of vispas nodig.

Terras met fraai uitzicht…

 

Begintijd vrij

Forel for All is het gehele jaar geopend. Van maart tot en met oktober op alle dagen van 8.00 tot 18.00 uur. Van mei tot en met augustus is het op afspraak ook mogelijk om ’s avonds te vissen. Voor de avonden vanaf 18.00 uur alleen op reservering. Van november tot en met februari van 9.00 – 16.00 uur en donderdags gesloten. Bij Forel for All is de begintijd van het vissen vrij.

Jong geleerd is oud gedaan!

 

Je kunt zo vroeg beginnen als je wilt.

 

Camping

Betreden van het terrein is op eigen risico. Forellenvisvijvers Forel for All is niet verantwoordelijk voor diefstal van jouw eigendommen. Honden niet toegestaan. Afval e.d. graag in de prullenbakken deponeren.
Voor gasten van Camping de Blikvaart (www.blikvaart.nl) heeft Forel for All speciale tarieven. Naast vele mooie staplekken zijn er hier ook twee fraaie vier- tot zespersoons huisjes aanwezig.

Forellenvisvijvers Forel for All

Hemmemaweg 12
9076 PH St.-Annaparochie
Tel. Klaas Leystra 31 (0)6 – 5161 6608
Tel. Erik de Vries 31 (0)6 – 4873 8398

Website: www.forel-for-all.nl

Facebook: www.facebook.com/forelforall

YouTube: