10% korting op bijna het hele assortiment

De lente is inmiddels volop begonnen en de gesloten tijd zit er gelukkig bijna op. Een moment waar héél veel roofvissers al 2 maanden hals reikend naar uitkijken. De afgelopen maanden hebben ze bij de hengelsportafdeling van kampeerwinkel Frans de Witte in Houten enorm hard gewerkt aan de nieuwe uitbreidingen en de winkel heeft een heuse metamorfose ondergaan.

Het toch al steeds betere assortiment van o.a Shimano, Spro, Fox Rage, Westin, Fiiish, Molix, Megabass, Sawamura Tenryu en Duo is recent uitgebreid met o.a BKK, Z-Man, Missile Baits, Rapala, Dragon en St. Croix.

Ondanks dat er voor de andere vissoorten geen gesloten tijd gold komen rond eind mei ook heel veel andere visserijen weer op gang. De karper is afgepaaid en eet zijn buikje vol, de zeebaarzen beginnen zich frequenter te laten zien onder onze kustlijn en ook het netje van de witvisser raakt elke week weer wat voller.

Naast het prachtige roofvisassortiment vind je dan ook een brede sortering Fox, Korda, Pole Position, Rigsolutions, Solar, JRC, Preston, Matrix, Guru en Cresta. Uiteraard hebben ze ook 7 dagen per week verse Maden, wormen, casters en gevacumeerde aasvissen op voorraad.

Speciaal voor de zeebaarsvissers maar ook absoluut voor de roofbleivisserij heeft Frans de Witte tegenwoordig een breed pakket aan geschikte hengels van o.a HTO, Shimano en Tenryu, molens van Penn en Shimano, kunstaas zoals de welbekende Black Minnow van Fiiish, Megabass, Xorüs topwaters en nog veel meer in elke prijsklasse.

Om het nieuwe seizoen met een volle tacklebox of tas goed te beginnen geeft Frans de Witte van woensdag 26 mei t/m zondag 29 mei 10% korting op bijna het gehele assortiment!

Je vind de hengelsportspecialist 7 dagen per week(vrijdag koopavond) op de Duwboot 22-B in Houten bijna direct aan de A27 met zeer ruime gratis parkeergelegenheid

Voor een compleet beeld van het assortiment zijn ze ook op Facebook en Instagram  te vinden onder @Fransdewittehengelsport

Producten van Fiiish, BKK en HTO zijn uitgesloten van deze actie