Frenkies dobbers is een verrassend compleet dobbermerk dat je tegen komt in steeds meer hengelsportwinkels overal in ons land en ook in België. Logisch ook! Voor ieder soort visserij zijn er dobbers in allerlei soorten en maten in overvloed.

In het assortiment zijn er dobbers voor elk type visserij dat je maar kan tegen komen. Of we nu spreken over de visserij op kanalen, vijvers en rivieren, of zelfs over het matchvissen, in de Frenkies dobber-range vind je altijd wel het geschikte type en de juiste maat.

Gevarieerd gamma dobbers

Het is goed te zien dat de dobbers worden ontwikkeld door mensen met veel praktijkervaring. Zo zijn er specifieke modellen die uitgevoerd zijn met metalen onderantennes voor meer stabiliteit, met iets dikkere bovenantennes voor wanneer er moet worden gevist met wat groter haakaas op de commercials.

Ook zijn er dobbers die zijn uitgevoerd met een spring oogje waardoor deze minder snel beschadigt wanneer er echt grote en sterke vissen moeten worden gevangen, kortom met de perfecte specificaties die worden gevraagd bij bepaalde soorten visserij.

Klassieke witvisdobbers

Frenkies dobbers klassiek

Er zijn enkele prachtige modellen die ideaal zijn voor de wintervisserij in jachthavens. Juist die types zijn dan net uitgevoerd met een spring oogje wat ideaal is bij dat soort visserij.

Dobbers voor commercial visserij

Frenkies dobbers commercial

Ook voor de steeds meer populair wordende visserij op commerciële vijvervisserij brengt Frenkies dobbers een uitstekend assortiment op de markt.

Bekijk eens op het internet de sites www.frenkiesdobbers.nl en ook www.topdobbers.nl voor alle verkrijgbare types en modellen.