In het eerste vak zaten er vier aan de Dixi zijde en twee tegen de brug aan tussen de bruggen. Op nummer één zat André Multem en hij maakte zijn kopplek helemaal waar, met ruim 17,6 kilo viste André zijn vierde vakoverwinning op rij, wie houdt hem tegen voor de eindoverwinning?. Marchel Voogd zat naast André en wist 15,3 kilo ter weging aan te bieden en kon een tweetje aan zijn totaal toevoegen. Nummer drie in dit vak werd de lijstaanvoerder in het tussenklassement op dit moment, Peter van Oudheusden, Peter wist ruim 14,3 kilo te vangen. Het tweede vak werd een overwinning voor George Wessels, met 19,8 kilo gaf George iedereen het nakijken en was tevens het hoogste daggewicht.
 
 
Op gepaste afstand werd Ruud van Halen tweede met bijna 15 kilo, Ruud moest eerst nog even strooien vanwege de gladheid, maar er werd een mooi nummer voor hem uit de hoge hoed gehaald. Derde in dit vak werd Cees Versluis, vissend op de kop van de steiger wist Cees 14 kilo boven water te halen. Naarmate je verder van de Julianabrug afzat werden de vangsten steeds minder. In het derde vak wist Jaap van der Torre toch nog ruim 10 kilo ter weging aan te bieden en kon Jaap ook een ééntje noteren, tweede werd John van Gastel met 7,1 kilo en derde Marcel Roest met bijna 6,4 kilo.
 
 
Het laatste vak was het minst goede vak van vandaag, zeker richting de kippenbrug. In dit vak konden we helaas één nul noteren. Maar uiteindelijk komt er uit zo´n vak ook een winnaar en dat werd de kampioen van het afgelopen jaar Kees Westdorp, met 2,6 kilo werd het Kees zijn tweede één, nummers twee en drie hadden evenveel gewicht en met 1,3 kilo konden ze ieder twee punten aan hun totaal toevoegen. Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het spannend aan de kop van het klassement.