De Kock, met K, O, C, K

Hengelsport De Kock zal in deze vakantietijd enkel nog geopend zijn op zaterdag 6 augustus en zaterdag 20 augustus. Vanaf woensdag 24 augustus zal de winkel echter weer normaal geopend zijn.

Hengelsport De Kock is een hengelsportzaak waarbij de focus gelegd wordt op het roofvissen, de winkel doet haar uiterste best om altijd een mooi, uitgebalanceerd assortiment aan kunstaas, werphengels, werpreels en werpmolens op voorraad te hebben. In de winkel vind je bekende en minder bekende merken uit de Verenigde Staten, Japan en Europa.

Bij De Kock kun je steevast vrijblijvend rekenen op een goede en uitgebreide uitleg over de producten en technieken voor het belagen van de verschillende roofvissen in de wateren in Nederland en België. Dankzij een jarenlange ervaring hebben de mensen behoorlijk wat expertise kunnen opbouwen. Zij willen de informatie, die ze door de jaren heen vergaard hebben, graag met jou delen in de vorm van jaarlijkse workshops, die doorgaans in april en mei georganiseerd worden.

|> DE KOCK