Omdat het vissen met de methodfeeder geen ‘rocket science’ vereist, en omdat het bovenal een effectieve, leuke en simpele methode is om vis te vangen met de feederhengel, is men er bij Guru van overtuigd dat het vissen met de methodfeeder meer instappers en recreanten zal aanspreken. Vandaar ook dat je met de Startersgids Methodfeeder bij de hand deze tak van sport meteen kunt oppakken.

De Startersgids is nu digitaal beschikbaar…

 

Miniboilie

Methodvissen moet je gewoon een keer gedaan hebben om te weten dat het werkt. Veel is er niet voor nodig. Natuurlijk een methodfeeder zelf; wat voerpellets om in de korf te drukken en een miniboilie of ander haakaasje aan een hair om in het voer te drukken. Natuurlijk kun je het zo ingewikkeld maken als je wilt, maar daardoor ga je niet altijd meer vis vangen.

 

Geen mal nodig bij deze Hybrid…

 

Voerpellets

Guru heeft zijn best gedaan om een geschikte methodfeeder te ontwikkelen voor deze tak van hengelsport. Met de bekende loodvrije Hybrid-feeders van dit merk kun je meteen aan de slag. Het voordeel is dat je geen mal nodig hebt om de voerpellets aan te drukken. Dankzij de opstaande rand van de Hybrid en de openingen blijft het voer  goed zitten wanneer je het aandrukt. Nog een voordeel van de Hybrids: dankzij het X-safe systeem is het een (vis)veilig systeem waarmee je overal, ook op de commercials, vis kunt vangen. En ook gróte vis…

 

Aan de slag…

En het zijn niet altijd de kleinste vissen…

 

Startersgids

Er zijn tal van tutorials, artikelen en YouTube filmpjes die het methodvissen uitleggen. Maar zoals gezegd, begin bij de basis en houd het simpel. Dat is overigens een motto dat veel topvissers erop nahouden en dat wil wat zeggen.  Je kunt de Startersgids Methodfeeder bekijken door op deze link te klikken. Succes!

Hieronder een filmpje van meervoudig wereldkampioene Anja Groot bij het vissen met de methodfeeder.