De IDentity Pro Accellerate Feeders zijn de opvolgers van de bekende IDentity feeders met de lengtes 365 en 375 cm (12’2’’ en 12’6’’). Door een aanpassing in de gebruikte componenten zijn beide hengels lichter en nog sneller geworden in de nieuwe Pro-versies.

Twee doorontwikkelde uitvoeringen…

 

Snelheid

De zo kenmerkende stijve actie in het onderste gedeelte van de blank is behouden bij de PRO-uitvoeringen. De pensluiting geeft een mooi doorgaand verloop, zonder onderbreking. De schuin geplaatste ogen zijn wederom een verbetering. Hiermee wordt de kans dat de lijn om een oog slaat sterk gereduceerd. Dit alles zorgt ervoor dat de IDentity Pro Accellerate Feeders de korf zeer veel snelheid meegeeft, waardoor er niet alleen verder, maar vooral ook nauwkeuriger geworpen kan worden. Met name bij zijwind zijn de voordelen significant.

Feeders met ‘Pro IDentity’…

 

Full cork

Beide IDentity Pro Accellerate hengels zijn opgedeeld in twee gelijke delen plus de top en bezitten een ‘full cork’ kurken handvat voorzien van luxe Fuji reelhouder in de afgestemde lengtes. De 360 cm lange hengel heeft een werpgewicht van 30-50 gram en is geschikt voor afstanden van 30 tot 50 meter. De 375  cm versie heeft een werpgewicht van 30-60 gram en kan worden ingezet tot wel 70 meter. Beide worden geleverd met 3 carbon tips in maat M (2,8 mm einddiameter).

Twee gelijke delen en drie carbon tips.

Klik hieronder om een filmpje te bekijken met nog meer details en inzicht in de nieuwe Pro Accellerates.