IN DIT NUMMER…

In BEET-mei extra veel aandacht voor van het vissen op commercials; visvijvers waar vangen bijna gegarandeerd is. Tips & tricks voor de vaste hengel, materiaaltips en andere handigheidjes om meer te vangen. En de meest succesvolle technieken met de werphengel: method technieken en de pellet waggler.

Het vangen van XL-brasems, vloermatten van meer dan 5 kg, vraagt om een aangepaste aanpak. Hoe, waar en waarmee? We zetten het voor je op een rijtje en spraken met de Belgische (karper)visser Mario Gijbels over zijn monsterbrasems van 8 kg+!

Mei en juni zijn geweldige maanden om actief op karper te vissen. Je kan je dan 100% richten op één voerplek, maar licht bepakt met pen- of oppervlaktehengel óf stalkend met systeemhengels kan je veel meer kansen creëren. En de opening van het roofvisseizoen staat voor de deur. De vis heeft eindelijk een beetje rust gehad en dat merk je aan de manier waarop de vis op je aanbiedingen reageert. Profiteer daarvan! Begint het wier en de planten alweer snel te groeien? Geen nood, met een paar aanpassingen is er nog prima te vangen in en tussen het groen.

Dit en nog veel meer in dit gevarieerde meinummer.

 

>| Beet is als los exemplaar te koop in de boekwinkel of neem NU een voordelig jaarabonnement en ontvang Beet Magazine iedere 6 weken thuis op de mat.