Visreisbureau Tight Lines bestaat in augustus 25 jaar en dat is een bijzondere mijlpaal voor de reizende vissers en eigenaar Bert Goeree. In 1996 werd begonnen met de bestemmingen Newquay in Cornwall (Engeland) en Gambia. Daarna werden steeds meer visrijke bestemmingen toegevoegd aan het pakket.

 Eigenaar Bert Goeree heeft al heel wat airmiles op zijn naam staan…

 

Vernieuwend

Vanaf het begin was het de doelstelling van Tight Lines om vernieuwend en origineel te zijn. Inmiddels biedt Tight Lines Visreizen een aantal gerenommeerde roofvis-,  zeevis- en big game bestemmingen.

Avontuurlijk

De ervaring en onderscheidende bestemmingen leidde ertoe dat Tight Lines naam kreeg als hét reisbureau voor de avontuurlijke sportvisser. Inmiddels zijn er al veel gedenkwaardige reizen georganiseerd naar exotische en spannende bestemmingen als Iran, Brazilië, India, Colombia, Suriname en Mongolië.

Kaap Verdië

Daarnaast bestaat het aanbod ook uit visreizen naar onder meer de Azoren, La Gomera, Costa Rica, Egypte, Guinee-Bissau, Ierland, Kaap Verdië Sal, Cabo San Lucas (Mexico), Mongolië, Noorwegen, Panama, Trinidad, Senegal, Spanje, Suriname en de Verenigde Arabische Emiraten.

Check voor meer informatie www.tightlines.nl